Duurzaam Sealen

Een representatieve verpakking van uw folder, magazine of flyer? Media Verpakkers sealen in folie of desgewenst in het duurzame bio folie. Onze geavanceerde, volautomatische verpakkingsmachine sealt, personaliseert en verwerkt bijlagen. Ook uw gesealde mailing wordt met het oog op de portokosten automatisch gesorteerd.

Sealen met een perfect resultaat

Wilt u uw brochures laten sealen en verzenden? Uw boek of pakket in folie verpakken? Uw folders professioneel laten inpakken? Maak dan kennis met mediaverpakkers.nl.Wij zijn u graag van dienst met het sealen van uw mailing, afgestemd op uw wensen. Wij bieden u zeer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van sealen en inpakken. Kiest u voor extra luxe folie of bio-folie die composteerbaar is? Wilt u een brief meesturen of een leuke gadget bijsteken? één ding weet u zeker: bij mediaverpakkers.nl kiest u altijd voor sealen met een perfect resultaat.

Adressering in allerlei vormen

Uiteraard kan uw magazine, brochure of periodiek niet weg zonder adressering. mediaverpakkers.nl is u daarom ook graag van dienst met het adresseren van uw pakket. Wij kunnen uw adressen printen op een zogenaamd cheshire etiket (een klein, niet geplakt stukje papier dat we op uw brochure leggen en dat onder de folie terecht komt), maar we kunnen ook A6-, A5- of A4-adresdragers opleggen. Wilt u een gehele brief meesturen met uw pakket? Deze printen we ook graag voor u, uiteraard met adressering.

Eenvoudig bijlagen meesturen

Wilt u één of meerdere bijlages meesturen met uw brochure? Geen probleem. Wij kunnen vele verschillende bijlages voor u insteken en opleggen. Machinaal opleggen kan bij cheshire adresdragers en bijlagen in de maten A6, A5 en A4. Bij het meesturen van bijlagen in afwijkende formaten en eventuele gimmicks steken wij deze graag handmatig voor u in. Een gepersonaliseerde brief of flyer, een leuke gadget of een aantal visitekaartjes. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden u graag een oplossing.

Van databeheer tot verzending

Bij mediaverpakkers.nl verzorgen we graag het complete traject voor u: van databeheer en het sealen van uw folder, magazine of brochure tot het printen van uw adreslabel, het verzendklaar maken van uw mailing en het ter post bezorgen ervan. Alles binnen uw budget en deadline, lokaal of wereldwijd. Zodat u werkelijk nergens meer naar om hoeft te kijken.

 

Verantwoord ondernemen met bio-folie

Wilt u extra aandacht besteden aan het milieu? Staat u voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? Maak dan gebruik van onze speciale bio-folie. Met deze composteerbare folie heeft u evenveel mogelijkheden als met gewone folie. De folie is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals mais & zetmeel, en verdwijnt op natuurlijke wijze. Door nieuwe technieken is de folie tegenwoordig vrijwel net zo helder en transparant als gangbare folies. Kortom: composteerbare folie is het milieuvriendelijke alternatief; voor iedereen die kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Media Verpakkers zijn contracten aangegaan met meerdere bezorgers, waaronder PostNL, Sandd en Belgische Post. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de vaak dure portokosten. Zelfs met kleine aantallen levert u dat al voordeel op.

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van onze producten? Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij laten snel iets van ons horen.