Wilt u besparen op uw Portokosten?

Vraag geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor uw mailing.
Wilt u liever gelijk bellen?
0412 23 0000

Contact

Pand-mediaverpakkers

Bedrijfsgeschiedenis

Media verpakkers is een familiebedrijf. Door de jaren heen zijn we gegroeid zoals we nu bestaan. Dit hebben we allemaal te danken aan onze klanten. Wij hebben namelijk geen producten, maar wij verlenen een service! Wij zijn daarom extra gericht op onze klanten, weten wat hun wensen zijn, zodat wij die kunnen waarmaken.

In de jaren 80 was Peter van de Loo gestart met een thuiswerkcentrale wat uitgegroeide tot een begrip in Boxtel. Eerst aan huis, daarna garage boxen en daarna naar onze eerste kleine hal. In deze hal ontstond een handboekbinderij en een kleine drukkerij wat later uitgroeide tot Drukkerij Service Boxtel. In 1989 namen Peter en Hanny de grote stap.: een nieuwe locatie, los van de drukkerij aan de Van Salmstraat 54. De start van Perfekt Print Boxtel!
Met Peter & Hanny van de Loo als directie.

Wij verrichten voornamelijk herstel werkzaamheden voor de binderij. Dat was toch immers de buurman. De jaren gingen voorbij en alles draait naar goede tevredenheid. Veel handwerk maar er komt een kleine verschuiving. De markt verandert en er kunnen bepaalde handelingen met een machine gedaan worden. De eerste investeringen vinden plaats. Er komen steeds wat kleinere machines bij, de wensen van onze klanten veranderen. Zo gaan we van handwerk steeds meer naar het mailen.

Jeroen van de Loo heeft aan de HTS electronica & informatica gestudeerd en wil in 2001 het pad van zijn ouders voortzetten. Door de technisch achtergrond konden we veel meer aan! De machines worden groter, sneller. Alles lijkt goed te gaan. PPB blijft maar groeien niet in omvang maar wel in productie. Daarna lijkt de wereld even in te storten als de recessie hard toeslaat. Kosten wat kost hebben we met zijn allen de schouders er onder gehouden. In 2016 nemen we het besluit dat we Boxtel gaan verlaten en per 1 januari 2017 met het bedrijf gaan verhuizen. Naar Oss naast een goede klant van ons “dePostbode”. Maar Perfekt Print Boxtel, in Oss dat kan niet! Wij Peter, Hanny & Jeroen van de Loo hebben besloten om een extra handelsnaam te introduceren en heten vanaf heden Media Verpakkers.