Couverteren op maat

Onze volautomatische couverteermachines scannen, personaliseren, verzamelen, vouwen, verpakken en sorteren. Zodat u bespaart op uw portokosten. Wilt u iets versturen dat niet geautomatiseerd kan worden verwerkt? Geen probleem. Wij couverteren uw mailing dan handmatig.

Wilt u een mailing versturen en zoekt u een partij die tegen een aantrekkelijk tarief uw A4-brieven kan insteken? en uw (potentiële) klanten verrassen met post die net even anders is, maar heeft u geen tijd om uw mailing handmatig in te steken? Een A5-flyers eenvoudig en snel verzenden? Dan bent u bij mediaverpakkers.nl aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst met een perfect ingestoken mailing: snel, scherp geprijsd en representatief.

Enveloppen in alle soorten en maten

Of u nu bij ons komt voor het insteken van C4-enveloppen, C5-enveloppen of kabinetenveloppen, wij helpen u graag. Uw mailing insteken in C5-6-enveloppen, bankenveloppen, vierkante enveloppen, of bubbeltjesenveloppen, kartonnen enveloppen, een envelop met een geheel afwijkend formaat of naast een brief ook een gadget insteken bij mediaverpakkers.nl kan het allemaal. Naast het machinaal insteken van C4-, C5- en kabinetenveloppen steken wij ook handmatig in, dus we kunnen u altijd van dienst zijn. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee om uw mailing zo goed, vlot en goedkoop mogelijk voor u te couverteren.

Complete afwerking

Na het couverteren kunnen we indien gewenst uw mailing ook voor u bundelen en sorteren. Wij zorgen voor een complete afwerking, inclusief verzendklaar maken en ter post bezorgen. Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Professioneel en scherp geprijsd

Een envelop is de eerste indruk die uw klant van uw mailing heeft. Als u een mailing verstuurt, dan wilt u dus dat deze professioneel oogt. Op die manier levert uw mailing u bovendien een optimaal rendement op. mediaverpakkers.nl draagt graag bij aan dat rendement. Doordat wij A4-enveloppen, A5-enveloppen en kabinet enveloppen machinaal insteken, kunnen wij u op korte termijn en tegen zeer scherpe prijzen van dienst zijn. Wij zorgen bovendien voor een representatief resultaat, een minimale foutenmarge en dus een zo hoog mogelijke opbrengst.

Optimale productpromotie

De promotie van uw producten vraagt steeds vaker om een creatieve aanpak. Een direct mailing waarmee u opvalt bij uw klanten. Daarvoor moet u soms wat verder gaan dan alleen een witte envelop. Uw direct mailing volledig personaliseren bijvoorbeeld, gebruik maken van een bedrukte envelop, een gekleurde envelop of een cadeautje of gadget meesturen met uw mailing. mediaverpakkers.nl kan u hierbij helpen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het printen van enveloppen, voor een hogere attentiewaarde. Bovendien steken wij handmatig in, dus kunnen we werkelijk alle gewenste mailings voor u couverteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wist u dat u fors kunt besparen op uw porto kosten? Media Verpakkers zijn contracten aangegaan met meerdere bezorgers, waaronder PostNL, Sandd en Belgische Post. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de vaak dure portokosten. Zelfs met kleine aantallen levert u dat al voordeel op.